Verzekeringsgeneeskundige

De verzekeringsarts heeft een andere blik op het verzuimtraject en spreek de taal van het UWV, zij staan u bij in een complexe casus en staan aan uw zijde bij bezwaarzaken.

Verzekeringsarts

Deskundig op het gebied van claimbeoordelingen.

Bent u…

Eigenrisicodrager Ziektewet

en maakt u veel gebruik van flexibele krachten? Dan heeft u mogelijk met de wijzigingen van 1 januari 2017 en de wet BeZaVa behoefte aan wat extra expertise! Onze verzekeringsartsen zijn volledig op de hoogte en kunnen u ondersteunen.

Bent u…

Eigenrisicodrager WGA

Het UWV voert conform de wettelijke termijnen een herbeoordeling uit, of zoveel eerder indien de verzekeringsarts van het UWV dat heeft aangegeven bij de WIA-beoordeling. Daarnaast kunt u een herbeoordeling aanvragen als eigenrisicodrager. Een dossier dat verzekeringsgeneeskundig goed onderbouwd is heeft een betere kans van slagen!

Bedrijfsgeneeskundige

Bedrijfsartsen die hun vak verstaan en u juist begeleiden in het verzuimtraject van uw medewerker. Duidelijke adviezen waar u verder mee kunt.

Bedrijfsarts

Bedrijfsartsen die verder denken dan het spreekuur.

Alle touwtjes in handen met…

het Eigen-Regiemodel

Een belangrijke vraag die u zichzelf als eigen regisseur van uw organisatie kan stellen is “in hoeverre voer ik zelf de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) uit?” Heeft u alleen de bedrijfsarts in een coachende rol nodig of wilt u daarbij ook de softwarematige ondersteuning van het verzuimregistratiesysteem en de agenda erbij hebben?

Bent u meer het type dat graag

Volledig wordt ontzorgd?

Wij nemen het verzuimmanagement volledig van u over. Het Ziektewetloket heeft naast zeer kundige artsen ook zeer goed getrainde verzuimmanagers. De verzuimmanager is uw eerste aanspreekpunt en koppelt de voortgang ook altijd persoonlijk aan u terug.

De basisarts

Kundige basisartsen met sterke affiniteit voor de sociale geneeskunde, die worden opgeleid en werken onder supervisie van de specialist.

Basisarts

De leergierige arts met de kunde van de specialist!

Met onze interne scholing

is de kwaliteit gewaarborgd

Wij werken met jonge basisartsen die grote affiniteit hebben voor de sociale geneeskunde, zij worden gesuperviseerd en hebben dagelijks overleg met de zeer ervaren specialist.

De ervaren rot in het vak mist het

Jeugdige Enthousiasme

In elk vak gebeurt het: de oude rot in het vak roest vast in zijn eigen gewoontes en staat beperkt open voor nieuwe initiatieven. De superviserende specialist wordt tot vervelends aan toe uitgedaagd door de jeugdige basisarts.